Her på Kapelvej har vi som I ved mange kontakter, som vi nyder godt af, og som vi ønsker at pleje. Dertil hører, at vi jævnlig besøger vore kontakter, og hvis vi ville møde op tomhændet, ville det jo ikke være så smart, vel? Derfor har vi gjort det til vane at tage en gave med, når vi besøger vore kontakter. Ikke noget stort, men dpg en lille opmærksomhed. Men hvad skal det være? Den sædvanlige flaske rødvin eller æske chokolade er absolut ikke vore stil. Vi ønsker at give noget personligt, som kan holde sig indefor vores beskedne budget. Og her er fashionteam.dk en kæmpe hjælp. På fashionteam.dk finder vi altid hvad vi skal bruge. Til kvinderne er det hovedsageligt tørklæder vi vælger.

Fashionteam.dk har et kæmpe udvalg af flere hundrede forskellige tørklæder i alle verdens farver, mønstre og stoffer. Udvalget er så stort at vi aldrig kommer til at give den samme gave to gange, og alene det er rigtig godt. Det samme gælder herrerne, hvor der er tørklæder i designs specielt til mænd, men også smykker, slips og butterflies at vælge immellem. Og skulle vi løde ind i en situation, hvor vi ved at en dame ikke kan lide tørklder, så er der også et udvalg af smykker, tasker, bælter og endda ure at vælge imellem. Og alt dette til priser, som passer i budgettet. Uanset hvad så tror vi på, at vi altid er velkommen der hvor vi dukker op, og så gør det naturligvis ikke noget hvis vi også har en lille opmærksomhed med i form af et tørklæde fra fashionteam.dk.