Som mange gæster måske allerede lagt mærke til, har vi lidt tid besluttet at købe et nyt lys til vores hyggelige og Café. Efter evaluering af de nye pærer for et par måneder, så vi for nylig tog beslutningen om at selv købe lys til andre lokaler, som omfatter ny 230v led belysning af vores scene. Vi håber at reducere vores elektricitet omkostninger på Kapelvej ved at skifte til en del og samtidig gøre en god gerning for miljøet gennem en mere miljøvenlig belysning, der ikke udleder så meget kuldioxid i atmosfæren. Den nye belysning vil også resultere i lysere og bedre belyst lokaler end før, som vi håber vil have en positiv indvirkning på vores gæster. Vi glæder os over enhver positiv eller negativ kritik fra vores gæster, og det vil være sjovt at høre, hvad du i sidste ende mener om denne ændring.