Kulturhuset Kapelvej 44 er et hus, der summer af liv fra morgen til aften. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne i afslappende og uhøjtidelige omgivelser. Vi lægger vægt på at aktivere og underholde. Kapelvej er stedet for dig, der ønsker at være aktivt deltagende eller blot ønsker at læne dig tilbage og lade dig underholde. Vi prioriterer, at såvel amatører som professionelle er repræsenteret på vores scener, og så vægter vi at spille en central rolle i lokalområdet.

Huset er placeret midt i Rabarberlandet på indre Nørrebro i den tidligere Kapelvejens Skole. Vi har omdannet den gamle skolegård til en økologisk gårdhave, der om sommeren danner ramme om kulturelle aktiviteter, f.eks. den årlige jazz-festival, samt om hyggelige grillaftener alle ugens hverdage.

Vi er altid friske på gode ideer til arrangementer, koncepter, temadage mv., da det ofte har været i samspil med forskellige organisationer, enkeltpersoner o.a., at vi har udarbejdet nogle af de bedste arrangementer. Derfor: Har du en god idé, så kom med den. Det kan være, vi sammen kan gøre den endnu bedre!